vivo, FIFA Dünya Kupası Katar 2022 Sponsorluğunu Ödüllü Yarış ile Kutluyor

Samuag

New member
FIFA Dünya Kupası Katar 2022’nin resmi akıllı telefon sponsoru vivo, futbolseverlere FIFA ruhunu yaşatmak için toplumsal medya hesaplarında ödüllü bir müsabaka düzenliyor. 19 Kasım – 9 Aralık tarihleri içinde “FIFA ruhunu vivo ile yaşamaya hazır mısın?” sloganıyla gerçekleştirilecek müsabakanın büyük mükafatı 1 adet : FIFA Dünya Kupası Katar 2022 resmi akıllı telefonu V25 5G modeli olacak.

Ödüllü müsabakaya katılmak için Instagram’da @vivo_Turkiye hesabını takip eden futbolseverlerin, yarışa dair postun altında yorumlarda tuttukları grubu en uygun anlatan yaratıcı tezahüratı paylaşması ve 3 arkadaşını etiketlemesi kâfi olacak. En yaratıcı tezahüratı yorum olarak yazan 1 şahsa vivo V25 5G akıllı telefon, 4 bireye vivo TWS 2 ANC Bluetooth kulaklık, 5 şahsa de FIFA Dünya Kupası Katar 2022
™
futbol maç topu armağan edilecek. Yarışın kazananları bir daha vivo Türkiye Instagram sayfasından duyurulacak.

Gün Doğumu Işıltısı ve Elmas Siyahı renk seçenekleri ile 13.999 TL + KDV tavsiye edilen satış fiyatıyla geçtiğimiz hafta ön satışa sunulan V25 5G tüketicilerin ağır ilgisiyle karşılandı. 25 Kasım tarihine kadar myvivoshop.com üzerinden V25 5G için ön sipariş veren kullanıcılar; 3300 lira kıymetinde armağan paketinin de sahibi oluyor. V25 5G için özel hazırlanan ön sipariş paketinin ortasında FIFA 2022 Dünya Kupası Maç Topu, TWS2 ANC bluetooth kulaklık, Araç Şarj kiti ve ekran muhafaza paketi bulunuyor.

V25 5G; kamera ve fotoğrafçılık özellikleri ve en yeni görüntüleme teknolojileri ile, fotoğraf ve görüntü ile kendini söz eden kullanıcılar için özel olarak tasarlandı. V25 5G, yükseltilmiş OIS (Optic Image Stabilisation – Optik İmaj Sabitleme) ve EIS özelliklerine sahip 64MP OIS ultra algılamalı art kamerası ve 8MP geniş açılı kamerası ile eksiksiz bir görüntüleme tecrübesi sunuyor ve kullanıcıların yüksek kalitede muhteşem geniş açılı kareleri çarçabuk yakalamalarını sağlıyor. Optik Manzara Sabitleme özelliği, fotoğraf çekilirken yaşanabilen titremelere karşın, kullanıcıların karanlık ortamlarda ve loş ışıkta bile son derece kaliteli fotoğraflar çekmesine imkan veriyor. Hibrit İmaj Sabitleme (OIS + EIS) özelliği yardımıyla de kullanıcılar elde yaptıkları görüntü çekimlerinde titremelerin etkisinin ortadan kalktığı daha kararlı ve kaliteli görüntüler çekebiliyor. V25 5G, dalda amiral gemisi modellerde dahi bulunmayan yapay zekâ takviyeli, otomatik göz odaklı 50MP ön kamerası ile rekabette farklılaşıyor ve selfie seven kullanıcılar için vazgeçilmez bir seçenek haline geliyor. kuvvetli MediaTek Dimensity 900 işlemcisi, en yeni soğutma teknolojisi, uzun müddet kullanıma imkan veren yüksek kapasiteli bataryası ve süratli şarj yetenekleri yardımıyla, kullanıcılar kuvvetli oyunları kesintisiz oynayabiliyor ve çeşitli uygulamalar içinde oldukcalu nazaranvleri problemsiz bir biçimde gerçekleştirebiliyorlar. Renk Değiştiren Florit AG Cam yardımıyla Gün Doğumu Işıltısı renkli V25’in art paneli güneş ışığına ya da UV ışığına maruz kaldığında renk değiştiriyor.