“Uzun zaman oldu …”

Ethereum

New member
Berlin Olimpiyat Stadyumu'nun iç kısmına çok fazla güçle uçan ıslık veya bardak yok. Bunun yerine, alkış ve tanıma. Takım ve taraftarlar Hertha BSC'de tekrar birbirlerini seviyor. “Taraftarlar iyi bir oyun oynadığımızı gördü ve ödüllendirdi. Bu doğru yönde bir adımdı, ”dedi. FC Nürnberg'e karşı golsüz çekilişten sonra merkez ileri Florian Niederlechner. Sermaye kulübü, koç Stefan Leitl'in çıkışını bir başarı olarak değerlendiriyor.

Ev kitlesinin görünümü, oyuncuların büyük bir kısmı dört yenilgiden sonra ilk puan kazanmayı tanımladığı kadar heyecan verici değildi. Yoksa Ekim ayından bu yana ilk ev galibiyetini beklemeye devam eden Berlinliler arasında iddialar bu kadar önemli bir şekilde düştü mü?

Fabian Reese'in ayağında iki kez liderlik ettiği

İki kez öncülük eden Yüzbaşı Fabian Reese, performansta önemli bir artıştan bahsetti. “En iyi oyunumuz olmasa da, elimizden gelenin en iyisini yapmıştı. Kesinlikle dev bir adımdı. Sahada bir zihniyetimiz vardı. Uzun zaman önce, bir baskının Olimpiyat stadyumunda çok iyi çalıştığı, “Güçlü savunma performansından kanat oyuncusunu heyecanlandırdı:” Rakibin çok zararsız olduğu herhangi bir oyunu hatırlayamıyorum.

Peki Westend'deki koç değişimi işe yarıyor mu? Leitl, 2. Bundesliga'daki masa mahzeninde Hertha koçu olarak bir kurtuluş elde etmedi. Yerli Münih'in el yazısı sadece üç eğitim oturumundan sonra tanındı. Berlinliler top kaybı durumunda çok çaba sarf ettiler ve agresif bir şekilde düellolara girdiler. “Aktif olmak istedik. Yüksek top kazançlarına sahip olmak istedik ve bence başarılı olduk ”dedi.

Savunma. Daha iyi olması gereken, son üçte bir oyundur. Son pas genellikle yeterince zorunlu değildir veya çok kirlidir. Birkaç gol bitmesi çok kesin. Birkaç şans göz önüne alındığında, Leitl'in en başından beri Niederlechner'da klasik bir merkez getirdiği gerçeği.

Tjark Ernst yine hedefte bir numara

Yine de: Yoğunluk haklıydı. Çalışma ahlakı da. Her oyuncu kendini yeni eğitmen altında kanıtlamak ve daha fazla görev için tavsiye etmek istedi. Aradakalardaki değişiklikten Tjark Ernst en çok fayda sağlıyor. Ernst, 2024'teki Hertha golünde tartışmasız bir numaraydı ve Cristian Fiél daha fazla deneyim istediği için Ocak ayında Marius Gersbeck'e düzenli yerini kaybetmişti. Şimdi U21 International geri dönüşünü verdi ve yeni koçtan bir oyun garantisi aldı.

“Bağırsak hissim beni doğruladı çünkü Tjark'ın gerçekten kontrol edilmese bile egemen bir performansı vardı,” dedi koç takdir ve açıkça belirtti: “Tjark kapalı veya yaralı olmadığı sürece oynuyor.” Ernst ayrıca, onu güvenle güvenen işsiz bir akşamdan sonra bir adım ileriden bahsetti. Ancak kaleci de bilir: “Hiçbir şey zaferlerin yerini almaz.” Bu duygunun bir sonraki şansı bir sonraki maç günü Elversberg'e karşı olacak.