Hertha BSC’nin lisans sürecini Çarşamba gününe kadar teslim etmesi gerekiyor

Ethereum

New member
Ev
Spor Dalları
Zamana karşı mücadele: Hertha BSC’nin lisans sürecini Çarşamba gününe kadar teslim etmesi gerekiyor

Küme düşen takım baskı altında çünkü DFL ekonomik hareket etme yeteneklerinin kanıtını istiyor. Koçluk sorunu henüz çözülmedi.


Hertha Başkanı Kay Bernstein (solda) ve Genel Müdür Thomas E. Herrich’in zamanları daralıyor.Stache/dpa


Küme düşen Hertha BSC, ikinci Bundesliga için lisans alma sürecinde bir sonraki kararla karşı karşıya. Çarşamba gününe kadar Alman Futbol Ligi’nin (DFL) 20 Nisan’da aldığı ilk kararda kulübe dayattığı Berlin şartlarının yerine getirilmiş olması gerekiyor. “DFL, kulübün yeni sezon için ekonomik olarak uygun olduğunu kanıtlayabilmesini şart koşuyor. Birkaç şantiye var: Bir yanda 100 milyon avroya kadar yatırım yapmayı taahhüt eden 777’nin yatırımı var, aynı zamanda krediler ve dış sermaye var” dedi. Finansal durum. Hertha koşulları karşılayamazsa, kulüp bölgesel ligde yeniden başlama ile karşı karşıya kalır.

“Son haftalarda lisansı doğru şekilde almakla ilgili olan şey buydu. Başkan Kay Bernstein Pazar günü Deutschlandfunk’a yaptığı açıklamada, önümüzdeki hafta içinde yapabileceğimiz iyi şeyleriz ”dedi.

Berlinlilere lisans verilmesi için anlaşmazlık noktası, Kasım 2023’te geri ödenmesi gereken 40 milyon avroluk bir tahvil. Son yıllarda açık veren kulübün bütçesinde durdurulamaz bir delik açar. Hertha, krediyi iki yıl uzatarak bu engelden kurtulmak istiyor.

Ciddi bir maliyet kesintisi gerekli


Herrich, “Tahvilin daha iyi koşullarda uzatılması, 19 Haziran’a kadar onaylanırsa, DFL’ye lisansın önemli bir kanıtını sunmamızı sağlayacaktır” dedi. DFL daha sonra Hertha’ya son teslim tarihini iki günlük bir uzatma verdi.

1. FC Union Berlin ve Hertha BSC: Birbirlerinden gittikçe uzaklaşıyorlar

1. FC Union Berlin ve Hertha BSC: Birbirlerinden gittikçe uzaklaşıyorlar
  • hisseler
Ehliyetin beklenmesi koçluk sorusunun açıklığa kavuşturulmasını da geciktirebilir. Hertha aslında sezonun son maçından sonra kararı kamuoyuna açıklayacağını açıklamıştı. Ancak Bernstein, Pal Dardai’nin takıma ikinci ligde de koçluk yapacağı konusunda çok az şüphe bıraktı. “Şu anda spor yönetimi olarak Pal ile iyi görüşmeler yapıyoruz, Pal ile yol devam edecek. O yüzden önümüzdeki günlerde açıklayacağız” dedi. Henüz hiçbir şey imzalanmadı. Bu arada Dardai, “Bild” gazetesine verdiği demeçte, şu an için Macaristan’da tatilde.

47 yaşındaki oyuncu, altyapı akademisinden oyuncular ve mevcut kadrodaki deneyimli profesyonellerle devam edecek olan ilan edilen Berlin yolunu temsil ediyor. “Ciddi bir maliyet kesintisi olmalı. Kadroyu büyük ölçüde küçültmemiz gerekiyor,” diyor Herrich, “o zaman sürekli olarak dışarıdan yardım çağırmak zorunda kalmadan kendi başımıza idare edebileceğiz.”