Hertha BSC kendine yardımcı olmazsa, en azından rekabet

Ethereum

New member
Ev
Spor Dalları
Hertha BSC kendine yardımcı olmazsa, en azından rekabet

Hoffenheim’daki mağlubiyette mavi beyazlılar, sınıfta kalmak için gereken her şeye sahip değildi. Diğer kulüpler çok daha ileride.


Hertha teknik direktörü Sandro Schwarz (sağda), Hoffenheim’ın teknik direktörü Pellegrino Matarazzo’nun tebriklerini kabul etmek yerine, takımına karşı kazandığı galibiyetten dolayı meslektaşını kutlamak zorunda kaldı.Photo2Press/Imago


Hertha BSC’nin TSG Hoffenheim’daki uluslararası aradan önceki en son görünümünden sonra, kelimelerim kayboldu. Antrenör Sandro Schwarz’ın takımı bu son derece önemli düelloda ısırmadan, güçsüzce, fikirsizce ortaya çıktı! Dramatik küme düşme mücadelesinde kendilerini parçalayacaklarına söz vermişlerdi. Bol sıcak hava! Profesyoneller, bazı yüksek maaşlı oyuncularda üst lige uygunlukları hakkında şüphe uyandıran birçok aptalca hata yaptı. Bu ıssız fikir hakkında yazacak başka ne var? Esas olarak, çünkü bu tür performanslar tekrarlanır. Aslında neredeyse her şey söylendi.

Günlük Junge Welt gazetesinde beyaz nokta


Meslektaşlarımın bir zamanlar futbolcuların ıssız performanslarıyla nasıl ilgilendiklerini fark ettim. Bu uzun zaman önceydi ve GDR zamanlarında oldu. 2 Ekim 1987’de Junge Welt günlük gazetesinin editörleri, “Üç atladı – gereksiz yorum” başlığı altındaki “Ünlemeli Uzatma” sütunundaki sütunları boş bıraktı. “Beyaz Nokta” kampanyası büyük yankı uyandırdı. Ne oldu?

Olimpiyat Stadı'na dönüş: Marco Pantelic herkesin yanıldığını kanıtladı

Olimpiyat Stadı’na dönüş: Marco Pantelic herkesin yanıldığını kanıtladı
  • hisseler
Aynı gün çeşitli Avrupa Kupası müsabakalarının birinci turunda üç Oberliga kulübü elendi: Ulusal şampiyonlarda Girondins Bordeaux’ya karşı BFC Dynamo, Olympique Marseille’e karşı kupa galiplerinde 1. FC Lok Leipzig ve Uefa Kupası’na karşı Spartak’ta Dynamo Dresden Moskova. Uefa Kupası’nda sadece Wismut Aue, Valur Reykjavik karşısında bir raunt ilerleyebildi. Junge Welt spor editörlerinden ek yorum: “Aue’den Wismut arkadaşlarına bir sonraki turda başarılar diliyoruz.”

Uzun bir süredir Hertha, Avrupa Kupası yarışmalarındaki düelloları değil, ilk Bundesliga’da çıplak hayatta kalmayı konu alıyor. Felaket rekoruyla (evden dört puan, deplasmanda 7:23 golle arka arkaya sekiz mağlubiyet) ofiste kalabildiği için şanslı olan Hertha teknik direktörü Sandro Schwarz geçenlerde şunları söyledi: “Beş takım yalvarıyor biz de ayakta kal!”

Bira ve köfte eşliğinde: Frank Zander, Hertha marşı üzerine kitabını sunar

Bira ve köfte eşliğinde: Frank Zander, Hertha marşı üzerine kitabını sunar
  • hisseler
Hoffenheim’dan sonra Hertha, dilenciler arasında Karun’dur. Penaltı için iki kez yalvardın. Tolga Ciğerci’nin ceza sahası içinde köşe vuruşunda neden iki kolunu havaya kaldırıp voleyboldan kendini savunmaya çalıştığı sır olarak kalıyor. Ve kendini bir kez daha çok yavaş sunan Filip Uremovic, TSG forveti Ihlas Bebou’ya aceleyle faul yaptı. Hırvat oyuncu bu sezon üçüncü cezasını yedi – yine bir rekor! Oyunun sonunda tekrar tekrar kendini gösteren ciddi konsantrasyon eksikliği dikkat çekiyor. Son aşamada 85. dakikadan genellikle aşırı uzun durma süresine kadar yedi gol yedi.

Hertha Berlin’in aksine: Bochum ve Schalke çok çalışıyor


Küme düşme mücadelesindeki bazı gelişmeler şu anda taban tabana zıt ilerliyor. Bir zamanlar tamamen silinen (sekiz maçta yenilmeyen) VfL Bochum ve FC Schalke 04, tükenme noktasına kadar çalışıyor – Ruhr bölgesinden gelmelerine şaşmamalı. Ancak Hertha’da, Başkan Kay Bernstein’ın talep ettiği gibi, yüzde 110 taahhüdü ve “kulüp için yanma” çok sık kaçırılıyor. Bunun neden böyle olduğu benim için bir sır olarak kalıyor. Profesyonellerden bazıları gerçekten bir üst lig için uygun değil mi yoksa şimdiden yeni bir işveren aramayı mı düşünüyorlar? Yoksa koç şu anda oldukça mütevazı olan potansiyeli artık uyandıramaz mı?

İroniye sığınıyorum ve fark ediyorum: Hertha en azından tamamen sosyal bir takım olarak harika: Uzun süredir kaybetme yolunda olan ve işlerinden kovulmak üzere olan koçları kurtarmaktan mutlu olan kulüplere yardım ediyorlar. Hoffenheim ve Pellegrino Matarazzo’ya bakın.

Bu arada, 1987’nin genç dünyasındaki olağandışı beyaz noktaya geri dönelim: Aue’den Wismut dostları maalesef Uefa Kupası’nın ikinci turunda Arnavutluk’tan Flamutari Vlora’ya karşı elendi…