Hertha Berlin, Hoffenheim’ı masanın dibine yerleştiriyor

Ethereum

New member
Ev
Spor Dalları
İki ceza: Hertha Berlin, Hoffenheim’ı masanın dibine yerleştirdi

İki penaltı, Kraichgauer’ı zafere giden yola erken koydu. Hertha Berlin üst üste sekizinci deplasman mağlubiyetinde kötü bir performans sergiliyor.


Hertha uzmanları için tartışma sona erdi: hakem Frank Willenborg, Hoffenheim için bir penaltı kararı verdi. Ve bu iki kez. Thomas Volker/imago


Hertha antrenörü Sandro Schwarz’ın oyun sırasında giderek daha fazla hissetmesi gereken duygu, muhtemelen son birkaç gün içinde mide-bağırsak hastalığı sırasındaki ruh halinden çok daha hoş değildi. Çünkü Berlinliler, küme düşme noktalarından puan tablosunun dibinden kopmak yerine, aylar sonra ilk kez küme düşme mücadelesinde rakibine yaşam sinyali göndermesini sağladı. Penaltı kralı Andrej Kramaric liderliğindeki Hoffenheim, Hertha BSC’ye karşı yedi mağlubiyet ve üst üste toplam 14 maçın ardından bir bodrum düellosunu 3-1 (2-0) kazandı.

Kramaric bir eli (24.), ardından bir penaltı vuruşunu (37.) çevirdi. Ardından Ihlas Bebou (51.), koçları Pellegrino Matarazzo’nun işini kurtarması gereken Kraichgauer adına gol attı. Kramaric, başka hiçbir kulüpte Berlin’e attığı kadar gol atamadı (on iki gol). Sky’da Maximilian Mittelstädt, “Oyunumuzu hayal ettiğimiz gibi büyütmüyoruz” dedi. “Gol şansımız olmadığını herkes gördü sanırım.”

Oyuncu değişikliğinden kısa bir süre sonra Hoffenheim’dan Dabbur için kırmızı kart


Munas Dabbur ciddi bir faul (71 ‘) nedeniyle kırmızı kart gördükten sonra TSG zaferi artık tehlikede değildi. Stevan Jovetic (90 + 2) sadece uzatma süresinde kısaldı. Üçlü ile TSG (22 sayı), masada Hertha’yı (21) geride bıraktı. Berlinliler arka arkaya sekizinci deplasman mağlubiyetini kabul etti.

Başlama vuruşundan kısa bir süre önce, TSG sportif direktörü Alexander Rosen tarafından yapılan açıklamalar, Matarazzo’nun işinin tehlikede olduğu konusunda çok az şüphe bıraktı. Rosen, “Bir spor direktörünün görevi performansı, gelişimi ve sonuçları değerlendirmektir. Puanlara ihtiyacımız var.” Sonuçları vermemizin zamanı geldi.” Matarazzo, “işin nasıl yürüdüğünü” anladığını kendisi söyledi.

Sinsheim’daki 25.027 seyirci, ilk birkaç dakikada büyük ölçüde dengeli bir karşılaşma gördü. Pavel Kaderabek, Kramaric’in hazırlık çalışmasının ardından Hoffenheim’ın (8′) ilk aşamalarında en iyi fırsatı yakaladı. Hertha’nın hücumda sunabileceği çok az şey vardı. Marc Oliver Kempf, Marton Dardai, Jean-Paul Boetius, Chidera Ejuke ve Kelian Nsona’nın eksik olduğu Berlinlilerin izole hücum çabaları herhangi bir tehlike oluşturmadı.

Bira ve köfte eşliğinde: Frank Zander, Hertha marşı üzerine kitabını sunar

Bira ve köfte eşliğinde: Frank Zander, Hertha marşı üzerine kitabını sunar
  • hisseler
Hoffenheim 20. dakikada öne geçmek üzereydi ancak Kramaric kaleci Oliver Christensen tarafından kurtarıldı. Kısa süre sonra Hırvat oyuncu penaltı noktasından daha iyi performans gösterdi. Top daha önce Voleybol Bundesliga’da orta blokçuluk işi için başvuracak gibi görünen Tolga Ciğerci’nin eline düşmüştü.

Jacob Bruun Larsen, Grischa Prömel, Kasper Dolberg ve Stanley Nsoki ile cezalı Ozan Kabak’sız yetinmek zorunda kalan ev sahibi, golden sonra baskıyı sürdürdü. Kaderabek ceza sahası kenarından az farkla dışarı çıktı (32′). Sadece beş dakika sonra, Kramaric on bir metreden yine soğukkanlılığını korudu. Filip Uremovic kontra atakta Bebou’ya faul yaptı.

Cenaze töreninde sevinç: Hertha Berlin, Big City Club'ı gömdü

Cenaze töreninde sevinç: Hertha Berlin, Big City Club’ı gömdü
  • hisseler
İkinci yarının başında Hertha teknik direktörü Sandro Schwarz, Dodi Lukebakio ve Jovetic’ten iki yeni hücum oyuncusu getirdi. Kısa bir süre sonra Hoffenheim, Robert Skov’un (49′) yaptığı elle oynamanın ardından Hertha’nın penaltı almadığı için şanslıydı. Biraz sonra Bebou, diğer tarafta güçlü bir karşı saldırıyı tamamladı.

Bundan sonra TSG’nin zayıf Berlinlilere karşı daha fazla golü vardı. Dabbur, değişikliğinden sadece iki dakika sonra Lukebakio’ya ağır faul yaparak takımına kötü hizmet etti.