Cep telefonunda da küme düşme savaşı – Sandro Schwarz, Hertha’yı daha fazla “öfke” için çağırıyor

Ethereum

New member
Ev
Spor Dalları
Cep telefonunda da küme düşme savaşı – Sandro Schwarz, Hertha’yı daha fazla “öfke” için çağırıyor

Sürücü Kevin-Prince Boateng, Berlinlilerin hala küme düşme savaşını kabul etmediğinden şikayet ediyor. Eğitmen Schwarz “zaman kaybetmek” konusunda uyarıyor.


Kevin-Prince Boateng (solda) Hoffenheim karşısında sadece birkaç dakika sahadaydı, ancak Hertha BSC’de yine sözlü ilerleme kaydetti.Jan-Philipp Burmann/Şehir Basın


Bundesliga tablosuna bir bakış, son zamanlarda Hertha BSC’ye sadece hayal kırıklığı ve endişe değil, aynı zamanda sosyal medyada alay ve kin de getirdi. Berlinlilerin TSG 1899 Hoffenheim’da 3-1 mağlup olduğu maçın 58. dakikasında yedek forvet Florian Niederlechner yedek kulübesinde cep telefonuna bakarken televizyon kameralarına yansıdı. Kevin-Prince Boateng, Cumartesi akşamı ZDF röportajında takım arkadaşını savundu: “Florian Niederlechner hakkında çok büyük bir varil açılıyor çünkü yedek kulübesinde elinde bir telefon vardı. Şimdi bok fırtınası başlıyor. Masanın nasıl olduğunu görmek için telefondaydı. Genç adamın yalnız bırakılmasını rica ediyorum. Çünkü bir küme düşme mücadelesindeyseniz, o zaman tablonun nasıl olduğunu görürsünüz. Ve bunu sadece takım için yaptı.”

Antrenör Sandro Schwarz Pazar sabahı net bir açıklama yaptı. Berlinliler için işlerin böyle devam edemeyeceği açık. Schwarz antrenmandan önce yaptığı konuşmada “Temel olmak zorunda değiliz, ancak karizma ve enerji açısından ihtiyacımız olan birkaç ölçüyü zaten söyledim” dedi. Berlinliler artık Sinsheim’daki gibi bir görünümü kaldıramazlar. Schwarz, “Bu öfke yaratmalı, öyle görünmek istemiyoruz, bu zaman kaybı,” diye şikayet etti.

Hertha Berlin deplasmanda sezonun onuncu yenilgisini aldı.


Art arda 14 kez galibiyet alamadan Kraichgauer için yapılanmada rakip olduktan sonra, başkentteki kulüp için başlama pozisyonu hiç de iyi değil. Bu sezon deplasmanda aldıkları onuncu yenilginin ardından küme düşme bölgesine geri döndüler ve rakipleri VfB Stuttgart ve FC Schalke 04 kazanamadığı için kendilerini şanslı sayabilirler. Geçen hafta mide-bağırsak enfeksiyonundan rahatsız olan Schwarz, Cumartesi günü düzenlediği basın toplantısında etrafına şöyle bir baktı: “Masanın bu bölgesinde olmamız büyük bir sürpriz değil. Bugünkü performans sinir bozucuydu.”

Olimpiyat Stadı'na dönüş: Marco Pantelic herkesin yanıldığını kanıtladı

Olimpiyat Stadı’na dönüş: Marco Pantelic herkesin yanıldığını kanıtladı
  • hisseler
Herthans şimdi bu masayı uluslararası aradan 1 Nisan’da SC Freiburg’da oynanacak bir sonraki maça kadar sürüklüyor. Saldırgan Niederlechner daha sonra yedek kulübesinde çok dikkat çeken hareketini Instagram’da şöyle açıkladı: “Sevgili Hertha hayranları, kesinlikle talihsiz bir sahne. Ama diğer yarışmacıların sonuçlarını sadece oyuncu arkadaşlarımla kontrol ettim!!! Daha fazla değil!! Ben sadece ligde kalmak istiyorum!”

Bira ve köfte eşliğinde: Frank Zander, Hertha marşı üzerine kitabını sunar

Bira ve köfte eşliğinde: Frank Zander, Hertha marşı üzerine kitabını sunar
  • hisseler
100 milyon avro getiren yeni yatırımcı 777 Partners’ın sunumundan birkaç gün sonra, Berlinliler için hala eşikte. 25.027 seyirci önünde Andrej Kramaric’ten iki penaltı ve Ihlas Bebou’dan bir gol yiyen Hertha, takımın o gün bir şeyler alacağı izlenimini vermedi. Sinsheim stadına giren çocuklar misafirlere bir uyarı olmalıydı: Her iki küme düşme adayının da tehlikeli durumuna uygun olarak, Rhein-Neckar-Kreis gençlik itfaiyesinden geldiler ve kırmızı kask taktılar.

Sandro Schwarz üst yönetimin tam desteğini hissediyor


Hertha’da şapka kimde? Siyah, kulüp liderliğinin desteği konusunda endişeli değil. “Tamamen. Özetle, onları tamamen hissediyorum” dedi. Sahada sadece kısa süreli işçi olarak kullanılabilen tecrübeli Boateng, tekrar ahlaki amigo rolüne bürünür. Geçen sezon olduğu gibi, kulüp Hamburger SV’ye karşı küme düşmede baş antrenör Felix Magath altında kendini kurtarmayı başardığında ve efsaneye göre Boateng, teknik direktöre belirleyici ipuçları verdi.

“İlk 10 dakika iyiydi, sonrasında yetmedi. Bunun bir küme düşme savaşı olduğunu kafamıza sokmalıyız. Bu olamaz. 36 yaşındaki oyuncu, Sky’ın son düdüğünün ardından “Mazeret de yok” dedi. Siyah, liderle tamamen aynı fikirdeydi. Boateng ayrıca tipik dövüş tarzıyla şunları söyledi: “Sahaya çıkmalı ve öldürmemiz gerektiğini bilmeliyiz.”