Bobic’in görevden alınması, Hertha’nın konsolidasyon yolunun bir parçası

Ethereum

New member
Ev
Spor Dalları
Kupalarınızı kaldırın: Bobic’in görevden alınması, Hertha’nın konsolidasyon yolunun bir parçası

Görünüşe göre, eski yönetici milyonlarda bir kıdem tazminatı alıyor. Yine de Hertha BSC, kendisinin ve diğer iki profesyonelin ayrılmasıyla tasarruf sağlıyor.


Karin Buehler

Bugün kulüpte hüküm sürenlerden farklı koşullar altında geldi: Hertha'nın eski menajeri Fredi Bobic.


Bugün kulüpte hüküm sürenlerden farklı koşullar altında geldi: Hertha’nın eski menajeri Fredi Bobic.Tom Weller/dpa


Hertha BSC’nin artık dolaptaki tüm bardaklara sahip olmadığını iddia eden herkes yanılıyor. Tolga Ciğerci aksini ispatlıyor. Her halükarda, Hertha’dan dönen kişi Salı günü Hertha ofisindeki dolabı açtığında hemen üzerinde adının beyaz yazılı olduğu mavi bardağı buldu. Memnun, küme düşme mücadelesi için bir mesaj bırakmadan Tolga kupasıyla uzaklaştı: “Merhaba Hertha taraftarları, geri döndüm. Orta saha oyuncusunun imza atmasının ardından kulüp tarafından yayınlanan Haber klipte, gelin birlikte yapalım” diyor.


2013’ten 2016’ya kadar Berlin’de forma giyen 30 yaşındaki oyuncu, güçlü müdahalelere sahip zihinsel bir oyuncu ve güvenilir bir top dağıtıcısı olarak, Hertha sistemine şimdiye kadar sezon boyunca genellikle eksik olan istikrarı vermeli ve liderliğini sürdürmelidir. gereksiz top kayıplarına veya yenilen gollere.


Bu kışın son transfer gününde Hertha, forvet Daishawn Redan’ın FC Utrecht’e verdiği krediyi de sonlandırdı. Venice FC’ye transfer oldu. Ayrıca Hertha, Fransız Myziane Maolida’yı yaza kadar Stade Reims’e ödünç verdi. Spor direktörü Benjamin Weber, Berlin’e hiç gidemeyen 23 yaşındaki oyuncunun transferi hakkında “Myziane için kendi ülkesine taşınma ve oradaki en iyi Fransız liginde maç dakikaları toplama fırsatı doğdu” dedi.


İki ayrılışla Weber, devrik selefi Fredi Bobic’in Hertha’nın zor mali durumunda takip etmek zorunda kaldığı kemer sıkma rotasını sürdürdü. Sport Bild, Bobic’in ödenmemiş maaşına yakın bir kıdem tazminatı alması gerektiğini öğrendiğini iddia ediyor. Bobic’in sözleşmesi otomatik olarak 2024’e kadar uzatılacağı için Hertha’nın organları harekete geçmek zorunda kaldı. 51 yaşındaki oyuncunun yılda yaklaşık 3 milyon avro kazandığı söyleniyor. Kıdem tazminatı ile kulüp en azından sosyal güvenlik giderlerinden tasarruf etmiş olur.


Messi veya Isco yok ama: Tolga Ciğerci'den Hertha transferi mantıklı

Messi veya Isco yok ama: Tolga Ciğerci’den Hertha transferi mantıklı

Bu arada Hertha, birinci ve ikinci lig için gelecek sezon için lisans belgelerini hazırlama sürecindedir. Hertha’nın finans direktörü Thomas Herrich, ABD’li yeni yatırımcı 777 ile önümüzdeki iki veya üç hafta içinde bir anlaşma yapmayı umuyor: “Bu bizi konsolidasyon yolumuzda çok daha ileriye götürür.” 777 görünüşe göre 100 milyon avroyu dilimler halinde serbest bırakmak istiyor – ve bir kontrol fonksiyonu iddiası. Anlaşma başarılı olursa, Hertha şöyle diyecek: Kadehlerinizi kaldırın!