Zyxel’den Perakende Kesimi İçin Uçtan Uca Ağ Tahlilleri

Samuag

New member
Kesintisiz internet günümüzde tüm sanayilerden işletmeler için büyük kıymet taşıyor.

Gıdadan giysiye perakende dalı için de müşterilerin kullanmasının ötesinde iş süreçlerinin problemsiz akması için inançlı, süratli ve kuvvetli bir kablosuz irtibat gerekiyor. Sipariş otomasyonunun yürümesi, merkezle irtibat, stok ve sipariş sistemleri ve buluta taşınan faturalaşma ve muhasebe süreçlerinin tamamı için uygun bir ağ alt yapısı kural.

Ancak günümüzde birden çok kent ya da lokasyonda binaları olan perakende zincirleri ağ idaresi konusundaki ekseriyetle teknoloji tercihlerinden dolayı dağınık yapıdaki altyapıları kurmakta ve yönetmekte zorluklar yaşıyor. Bu noktada teknik dayanağın yavaşlığı, karmaşık ayarlar ve insan gücünün yüksek maliyeti üzere etkenler de işletmelerin büyüme seyahatlerinde karşılarına pürüz olarak çıkıyor.

Güvenlik, yapay zekâ ve bulut takviyeli mesken ve iş tahlilleri önderi Zyxel

Networks, bulut tabanlı Nebula Eser Ailesi ile kablosuz access point tahlilleri, switch tahlilleri ve güvenlik tahlillerini kapsayan uçtan uca geniş eser seçeneği sunarak perakende kesimindeki işletmelerin ömrünü kolaylaştırıyor. Zyxel’in bulut tabanlı ağ idare platformu Nebula, perakende mağazaları üzere fazlaca kullanıcılı ağır ağların idare ve denetim süreçlerini de önemli biçimde kolaylaştırıyor.

Nebula platformu ile tek bir merkezden yönetilebilir bir sistem hayata geçiren işletmeler tüm şubelerdeki aygıtları anında ve her yerden izleyebiliyor. Bu sayede perakende zincirlerinde hem işçi, hem tedarikten lojistiğe işletmenin ilişkide olduğu iş ortakları birebir vakitte müşteriler hayli daha düzgün bir tecrübeye kavuşuyorlar. Nebula Denetim Merkezi (Nebula Control Center, NCC) ile kurumlar şubelerini sadece birkaç tıklamayla inançlı biçimde bağlı tutmak için şubeler ortası (site-to-site) VPN’ler kurabiliyor, istemci aygıtlara otomatik heyetim komut belgeleri gönderebiliyor ve access point’in otomatik olarak merkez ofise inançlı bir tünel oluşturduğu inançlı WiFi özelliğinden yararlanabiliyor.

Neredeyse sıfır dokunma ile uzak lokasyonlara süratli ve kolay bir biçimde kurulabilen Zyxel Nebula ağ geçitleri, protokol ve yapılandırma ayarlarını, güvenlik yazılım imzaları ve yazılım güncellemelerini alanda rastgele ağ uzmanına gerek duymadan bulut aracılığı ile otomatik olarak yapabiliyor. Nebula’nın esneklik, sürat ve maliyet avantajı sağlayan özellikleri ile kurumların iş verimliliği en üst noktaya çıkabiliyor. BT takımı hudutlu kaynaklara sahip olan ya da hiç bulunmayan küçük perakende işletmeleri, Nebula platformuyla zahmetsiz biçimde ağ idaresini gerçekleştirebiliyorlar. Tak çalıştır mantığı yardımıyla, hiç bir teknik bilgi gerekmeksizin süratli heyetim sihirbazı aracılığıyla heyetim yapabiliyorlar. Zyxel son senelerda Türkiye’nin evvel gelen perakende şirketlerinin ağ altyapısını uçtan uca yeniledi. Bunlar içinde Mavi Jeans, A101, Fenerium ve Getir üzere gibi devler var. Zyxel’in WiFi 6 ve WiFi 6E takviyeli access point’leri, güvenlik ve switch tahlilleri ile uçtan uca ağ tahlilleri sunuyor. Eserler merkezi bulut idare platformu Nebula üzerinden basitçe yönetilebiliyor.