CHP İstanbul Vilayet Lideri Canan Kaftancıoğlu’nun üç davadan aldığı ceza Yargıtay tarafınca onandı. 4 yıl 11 ay mahpus cezasına çarptırılan Kaftancıoğlu’na siyasi yasak da getirildi. Karar akabinde açıklama yapan Kaftancıoğlu, “İktidardaki berbatlığı bizler umudu örgütleyerek göndereceğiz” dedi.
Yargıtay’ın sonucunın akabinde CHP Genel Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, “Partimizin tüm milletvekilleri, derhal İstanbul vilayet başkanlığı binamıza yanlışsız yola çıkın” davetinde bulundu.
KARAMOLLAOĞLU’NDAN KAFRANCIOĞLU’NA GEÇMİŞ OLSUN TELEFONU
Kaftancıoğlu’nun üç davadan aldığı cezayı ‘haksız ve hukuksuz’ olarak niteleyen Saadet Partisi Genel Lideri Temel Karamollaoğlu, CHP İstanbul Vilayet Lideri Canan Kaftancıoğlu’nu arayıp geçmiş olsun dileklerinde bulundu.
Karamollaoğlu, ”Hakkında verilen haksız ve hukuksuz sonucun akabinde @Canan_Kaftanci’nu arayarak geçmiş olsun dileklerimi ilettim. Hiç kimse kaygıya kapılmasın, ümitsizliğe düşmesin!
Siyasi kararların odağı haline gelen yargı kurumunu bir daha ayağa kaldıracağız.” tabirlerine yer verdi.
Yargıtay’ın sonucunın akabinde CHP Genel Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, “Partimizin tüm milletvekilleri, derhal İstanbul vilayet başkanlığı binamıza yanlışsız yola çıkın” davetinde bulundu.
KARAMOLLAOĞLU’NDAN KAFRANCIOĞLU’NA GEÇMİŞ OLSUN TELEFONU
Kaftancıoğlu’nun üç davadan aldığı cezayı ‘haksız ve hukuksuz’ olarak niteleyen Saadet Partisi Genel Lideri Temel Karamollaoğlu, CHP İstanbul Vilayet Lideri Canan Kaftancıoğlu’nu arayıp geçmiş olsun dileklerinde bulundu.
Karamollaoğlu, ”Hakkında verilen haksız ve hukuksuz sonucun akabinde @Canan_Kaftanci’nu arayarak geçmiş olsun dileklerimi ilettim. Hiç kimse kaygıya kapılmasın, ümitsizliğe düşmesin!
Siyasi kararların odağı haline gelen yargı kurumunu bir daha ayağa kaldıracağız.” tabirlerine yer verdi.
Hakkında verilen haksız ve hukuksuz kararın ardından @Canan_Kaftanci’nu arayarak geçmiş olsun dileklerimi ilettim.
Hiç kimse endişeye kapılmasın, umutsuzluğa düşmesin!
Siyasi kararların odağı haline gelen yargı kurumunu yeniden ayağa kaldıracağız.
— Temel Karamollaoğlu (@T_Karamollaoglu) May 12, 2022