HUAWEI Sound Joy Akıllı Hoparlör Tanıtıldı

Samuag

New member
Şirketin akıllı hoparlör serisinin son eseri HUAWEI Sound Joy, Mobile World Congress (MWC) 2022 etkinliğinde piyasaya sürüldü.

Yeni akıllı hoparlör, Fransız ses markası Devialet ile bir arada tasarlanmış. Şirket, hoparlörün 26 saate kadar çalma mühleti sunduğunu sav ediyor. Yeni hoparlör, dört adet hoparlör ünitesinden oluşan silindirik bir gövdeye sahip. Ayrıyeten aygıt, toza ve suya dayanıklılık için IP67 derecesini de barındırıyor. Bunların dışında kullanıcılar, HUAWEI Watch akıllı saatlerini kullanarak, hoparlörün ses düzeyini denetim edebilecek ve modülleri atlayabilecek. Obsidyen Siyahı ve Ladin Yeşili renk seçenekleri ile sunulan akıllı hoparlörün fiyat etiketi ise 149€ olarak belirlenmiş.

MWC 2022 etkinliğinde tanıtılan HUAWEI Sound Joy, 2 metrelik bir aralıkta 79dBA çıkış yapabilen dört hoparlör ünitesini barındıran silindirik bir gövdeye sahip. Aygıt, karbon fiber diyaframlı 20W tam aralıklı hoparlör, 10W SilkDome tweeter ve iki pasif radyatör içeriyor. Kullanıcılar, Android 5.1 ve HarmonyOS 2 yahut üstü işletim sistemlerini çalıştıran akıllı telefonlarda HUAWEI AI Life uygulamasını kullanarak hoparlörü denetim edebilecekler. iOS aygıtları ise çabucak hemen bu dayanağı sunmuyor.

8.800mAh batarya ile donatılan HUAWEI Sound Joy akıllı hoparlörün 26 saate kadar pil ömrü sunduğu ve USB Type-C temas noktası üzerinden 40W süratli şarjı desteklediği argüman ediliyor. Şirket, hoparlörün 10 dakikalık süratli bir şarj ile bir saatlik oynatma sağlayabileceğini de belirtmekte. Akıllı hoparlör ayrıyeten, ses düzeyini ve pil ömrünü göstermek için epey renkli bir LED halkaya sahip.

Son olarak akıllı hoparlörün, notlar, hatırlatıcılar, bilgi sorguları ve daha fazlasını almak için bir sesli asistana da sahip olduğunu belirtelim.