Huawei Aygıtlar içinde Kusursuz Temas Vadeden Huawei Üstün Device Duyuruldu

Samuag

New member
Huawei, bir müddetdir dizüstü bilgisayarları, tabletleri, akıllı telefonları ve akıllı saatleri içinde problemsiz entegrasyon sağlayacak bir sistem üzerinde çalışıyor ve yeni duyurulan Harika Device yazılımı, bu problemsiz iş akışına hakikat bir daha sonraki adımı işaret ediyor. Huawei Üstün Device; sıhhat ve fitness, kolay seyahat, akıllı ofis, cümbüş ve akıllı konut genelindeki irtibat özellikleri için kapsayıcı bir tabirdir.

GSM Arena’nın haberine göre, akıllı ofis, isminden da anlaşılacağı üzere, aygıtlar içinde iş birliğini aktifleştirerek verimliliği artırmayı amaçlıyor. Diğer bir deyişle bu özellik, tüm aygıtları tek bir “tekil deneyime” bağlıyor. Bu özelliğin en yeterli yanı ise aygıtların Windows ya da Huawei’nin HarmonyOS işletim sistemlerinden hangisini barındırdıklarının kıymetli olmaması.

Windows işletim sistemli bir Huawei aygıtıyla telefonun ekranını paylaşarak telefondaki uygulamaları Huawei marka dizüstü bilgisayarınızda kullanabilirsiniz. bu türlü sıradan sürükle ve bırak formülüyle evrakları aktarmak da mümkündür. Ayrıyeten Huawei’nin AppGallery’sindeki uyumlu uygulamalardan kimileri da Huawei Mobile App Engine’nin sayesinde Windows işletim sistemi üzerinde bile çalışabiliyorlar.

Tüm bunların yanı sıra Huawei Muhteşem Device yazılımı, Huawei’nin dizüstü bilgisayarlarını şirketin TWS kulaklıkları, hoparlörleri ve hatta Bluetooth özellikli fare ve klavyeler üzere etraf üniteleriyle daha kolay eşleştirmeyi de sağlıyor.