Hertha’nın Wilfried Kanga’sı özel övgü aldı

Ethereum

New member
Ev
Spor Dalları
Deprem kurbanları için fayda oyunu: Hertha’nın Wilfried Kanga’sı özel övgü aldı

Hertha BSC, Poststadion’da Berlin AK ile fayda oyununu domine ediyor. Ve ikinci sıradan birkaç futbolcu şansını dener.

Türkiye’deki depremzedeler için Berliner AK ile Hertha BSC arasında oynanan yardım maçında toplu fotoğraf.Jan-Philipp Burmann/Şehir Basın

Futbol aslında Cuma akşamı sadece destekleyici bir role sahipti. Ama aynı zamanda biraz da Poststadion’daki gollerle ilgiliydi. Ve ardından bölgesel lig kulübü Berliner AK ile Bundesliga kulübü Hertha BSC arasında Türkiye’deki depremzedeler için oynanan yardım maçında, bu yıl esas olarak beklemede olan biri öne çıktı: Hertha’nın santraforu Wilfried Kanga, ilk 11’de yer alma hakkını bildirdi. yardım maçındaki üç golü. “Onun için iyi. Hertha Berlin’in 5-1’lik galibiyetinin ardından teknik direktör Sandro Schwarz, “Odalarda iyi hareket etti ve iyi bir boks varlığı vardı” dedi. “Daha sonra da kutunun önünde donuyordu. Bu iyi bir performanstı ve sakatlığının ardından onun için önemliydi,” diye övdü Schwarz.

“Uzağa bakmak hayal bile edilemez”: Hertha ve Berliner AK deprem kurbanları için oynuyor
  • hisseler
Yazın Berlin’e taşınan Kanga, geçtiğimiz günlerde ayak parmağındaki sakatlık nedeniyle ara vermek zorunda kaldı. Mainz karşısında ve Hoffenheim’da kısa maçlar yaptı. Bundesliga’da küme düşme tehlikesiyle karşı karşıya olan Berlinliler, Şampiyonlar Ligi adayı SC Freiburg’da 1 Nisan’da mücadele edecek (15.30 / Gökyüzü). Kışa imza atan Florian Niederlechner, en son önde başlayan BAK maçını kas sorunları nedeniyle kaçırdı. Ancak bu sadece bir ihtiyati tedbirdi, diye açıkladı Schwarz.

2.444 seyirci önünde, Kanga (5., 25. ve 30. dakikalar), Marco Richter (7.) ve Lucas Tousart (42. dakika) dışında. Bleron Krasniqi sonunda Berlin AK adına teselli golünü (77.) attı.

Bira ve köfte eşliğinde: Frank Zander, Hertha marşı üzerine kitabını sunar

Bira ve köfte eşliğinde: Frank Zander, Hertha marşı üzerine kitabını sunar
  • hisseler
Genel olarak, Hertha koçu Schwarz takımının performansından memnundu. “İlk yarı çok iyiydi. Kendimize güvenimiz, iyi konumsal oyunumuz ve mekansal davranışımız vardı ve topu iyi kullandık” dedi. İkinci yarı da iyiydi.

Antrenör oyunun iyi amacını vurguladı. Bu oyunu oynamanın ve depremzedeleri anmanın önemli olduğunu düşünüyorum” dedi. “Bağışla elimizden geleni yapmamız çok önemli. Bunu grup olarak sorumlu ve vicdanlı bir şekilde yaptık.” Hertha Başkanı Kay Bernstein, BAK Başkanı Ebubekir Han’a göre bölgedeki bir konteyner köy için yapılan bağışlara ekip ve amirlerin beş haneli bir katkıda bulunduğunu söyledi. Depremden ciddi şekilde etkilenen Kahramanmaraş çevresi kullanılacak.