Hertha BSC tanıtım yerlerini sadece dürbünle görebiliyor

Ethereum

New member
Noel'de yayınlanan bir metinde, bir futbol köşe yazarı, kısa bir kişisel incelemesinde, gerekli tüm tarafsızlığa rağmen, yıllardır düzenli olarak hakkında yazdığı takımdan sık sık rahatsız olduğunu itiraf edebilir. Kötü performanslardan, hatta ağza alınamaz bulduğum Haber kanıtlarından dolayı üzüldüm. Tabii ki harika performanslardan dolayı mutluydum. Hertha BSC'de meselenin özü, hayal kırıklığı yaratan oyunların ağır basması ve acil yükselme hedefinin ne yazık ki hücum amaçlı olarak iletilmemesiydi. Sadece uzakta kayboldu.

Bayern'in patronu Uli Hoeneß'in meşhur eski sözünü (“Gelecek yıl masada diğerleri dürbünle bize baktığında yeniden ağlamaya başladığımızdan emin olmalıyız.”) biraz değiştirip şöyle diyebilirsiniz: Hertha'nın yapması lazım. Yakında ufuktaki tanıtım yerlerini görmek için dürbününüz olacak.

Bu sezon Hertha için yükselme önceki sezona göre daha kolay olacak

Bana göre bu sezon yükselmek önceki sezona göre daha kolaydı ve hala da öyle, çünkü bu tamamen çılgın ikinci ligde herkes herkesi yenebilir ve orta saha pozisyonundan zirveye sıçrama iki galibiyetle bile başarılabilir. üst üste mümkün.

Hertha'nın koşulları iyiydi. 2024 yazında spor direktörü Benjamin Weber, bir önceki sezona göre erken dönemde en fazla ekleme yapan isim oldu ancak forvet Haris Tabakoviç ve savunma şefi Marc-Oliver Kempf'i öncelikle ekonomik nedenlerden dolayı satmak zorunda kaldı. Bunun spor açısından korkunç bir kayıp olduğu ortaya çıktı. Son ikinci lig sezonunun en skorer ismi Tabakoviç'in yerine eşdeğer bir yedek bulunamadı. İsviçreli Bosnalı futbolcunun attığı 22 gol, son derece yüksek bir çıta.

Yine de bu yetenekli ama son derece kararsız takımın tekrar tekrar zirveye çıkma şansı büyüktü. Çünkü: Hiçbir üst düzey takım istikrarlı bir şekilde oynamadı, herkes düzenli olarak inanılmaz hatalara izin verdi ve Hertha bundan asla yararlanamadı. Bazı uzmanlar alaycı bir şekilde kimsenin terfi etmek isteyip istemediğini, ancak herkesin taraftarların akın ettiği bu gelişen ligde kalmayı tercih edip etmeyeceğini sordu.

Pek çok Hertha taraftarı gibi ben de şu anda Köln, Schalke veya HSV'ye karşı olan düelloların, Heidenheim ile Hoffenheim arasındaki gibi bir kat daha yüksek maçlardan daha çekici olduğunu düşünüyorum. Yine de FC Bayern veya Bayer Leverkusen'i Hertha'nın Olimpiyat Stadı'ndaki düzenli rakipleri olarak mümkün olan en kısa sürede tekrar görmek isterim.

Lichtenberg 47, sezonun ilk yarısını namağlup tamamladı

Yeni teknik direktör Cristian Fiél'in (“Her zaman topa sahip olmak isterim”) takımı, birkaç maçta onun cesur “Pep Guardiola tarzı futbol” vizyonunu etkileyici bir şekilde hayata geçirmeyi başardı. Ancak takım, futbolun çok nadiren ihtiyaç duyduğu cesur topa sahip olma becerisini gösterdi ve aynı zamanda evinde bariz bir zayıflık yaşadı.

Milyon dolarlık “büyük” futbola biraz ara vermeyi sevdiğim Oberliga kulübü Lichtenberg 47, Hertha’ya bunun nasıl yapılacağını gösterdi. Kuşkusuz birkaç lig daha aşağıda. Lichtenberger, Zoschke Stadyumu'nda evinde oynadığı sekiz maçın altısını kazandı. Antrenör ikilisi Rudy Raab ve Nils Kohlschmidt'in takımı sezonun ilk yarısını bile namağlup tamamladı (on iki galibiyet, dört beraberlik). Tablonun en üstünde ödül vardı; kazançlı sözleşmeler hazırlayan ve böylece güçlü oyuncuları kendine çeken yeni başlayan BFC Preussen'in önünde.

Saf bir futbol sahası olan Zoschke'yi ziyaret etmek aynı zamanda biraz romantizm anlamına da gelir. Ev sahibi taraftarların yakınında kaleye yakın dik duran oda, havadaki sosis kokusu, bir zamanlar Lichtenberg'in popüler bölge belediye başkanı olan 47'ler başkanı Michael Grunst ile paylaşılan bira, kulüp kumarhanesinde Alex ve Andrea ile yapılan tartışmalar . Mayıs 2025'te güçlü bölgesel lige yükselme şansım, Hertha ile yapacağım terfi kutlamasından çok daha yüksek. Ya da belki Mavi Beyazlılar için bir futbol mucizesi gerçekleşecek! Güzel olurdu.