Hertha BSC hızla bir avantaj geliştirme şansına sahiptir

Ethereum

New member
Hertha BSC bu hafta bir kez daha gelecek hakkındaydı. Nahe için daha az, SV Elversberg'deki deplasman maçında Pazar günü (13:30), ancak mevcut sezonun bitiminden sonra daha uzak gelecek için. Çünkü masada olumlu bir şey almak istiyorsanız, muhtemelen 2. Bundesliga'daki neredeyse tüm kulüplere kıyasla daha önce başlayan planlama güvenliğidir – bu bir avantaj haline gelebilir. Yarısının hala Bundesliga'ya karşı tanıtım için gerçekçi umutları olabilir, küme düşme yerlerindeki üç takımdan ikisinin zihinsel olarak üçüncü bölümle ilgilenmesi gerekiyor.

Hertha BSC yeni sezon için zaten iki oyuncu imzaladı

Hertha BSC hala 14 yaşında. Düşme küme düşme yerinden sadece beş puan önünde hala beş puan olmasına rağmen, ciddi bir şekilde düşme riskine girmemek için yeterli potansiyele sahip olmalıdır. Zaten yeni antrenör Stefan Leitl altındaki ilk oyunda, takım daha sağlam bir izlenim bıraktı ve 2. Bundesliga masasının ortasında dalmak için gerekli puanları hızla puan almalı. En geç spor sorumlu spor, önümüzdeki sezon için daha fazla ders verecek. Forvet Sebastian Grönning, SV Ingolstadt'tan başkentten ücretsiz olarak gelecek, defans oyuncusu Niklas Kolbe (SSV ULM), 2025 yazından itibaren mavi ve beyaz renklerde bir forma taşıyacak. Buna ek olarak, Karlsruher SC'den Leon Jensen, Hertha BSC'ye dönüşle karşı karşıya kalmalıdır.

Bu üç kişisel bilgiye ek olarak, daha da büyük bir kargaşa var – satışı zaten dolaşıyor. Jonjoe Kenny, kulübü kışın eve doğru terk etmek istedi, sezondan sonra ücretsiz olarak değişecek ve değişecek. Derry Scherhann diğer kulüplerin ilgisini çekti. İbrahim Maza kulübün yüzü olabilirdi, ancak birçok puan yerine, eğitim derneği için çok para kaydedilmelidir. Medya raporlarına göre, AC Milan ve FC Porto'da iptal edildiği söyleniyor, bu nedenle Hertha BSC hiç teklif almadı. Bu senaryonun yaz aylarında kendini tekrar edeceğini hayal etmek zor. Özellikle Berlinliler ekonomik durumları nedeniyle çift bölgeli aralığında bir transfer artı getirmeleri gerekmiyorsa.

Fabian Reese'den gelen bir değişiklik de dikkat çekebilir. RBB ile yapılan bir röportajda, yaralanmasından sonra tekrar ivme kazanan fark oyuncusu, net bir taahhütte bulunmak istemedi: “Geçen yaz kalmaya karar verdim, bu yaz tekrar değerlendirmeliyiz. Şu anda sadece söyleyebilirim: Berlin şehrinin tadını çıkarıyorum ve her gün Hertha'da eğitim alıp oynayabiliyorum. Bu kulübü sıcak ve samimi seviyorum ” Berlin'deki gelecek sadece bu yaz onun için bitmeyecek.