Cooler Master, HAF 700 EVO Kasasını Piyasaya Sürüyor

Samuag

New member
2008 yılında oluşturulan Cooler Master’ın HAF serisi, PC DIY tarihinde bugüne kadar piyasadaki en sevilen kasalardan biri olarak damgasını vurdu. Yüksek uyumluluğu ve performans odaklı dizaynıyla tanınan HAF serisi, uzun bir ortadan daha sonra geleceğe göz atarak geri dönüyor.

HAF 700 EVO, köklerine sadık kalarak, stok konfigürasyonunda optimum hava akışı için dikkatlice tasarlanmıştır ve sistemlerin ek soğutma bileşenleri gerektirmeden süratli ve meselesiz çalışmasına imkan tanır. Birinci jenerasyon HAF modellerinin ünlü soğutma tasarımı korundu ve birden çok heyetim alanı ile on sekiz 120 mm fana yahut 480 mm’ye kadar radyatöre konut sahipliği yapacak biçimde genişletildi. Geniş iç yapısı, çeşitli konfigürasyonlarda sabit diskler için geniş bir boşluk bırakarak, SSI-EEB anakartlarının ve piyasadaki en büyük grafik kartlarının kurulumuna müsaade verir.

Birinci jenerasyon HAF kasalarıyla karşılaştırıldığında, HAF 700 EVO, kullanıcıların PC DIY’in keyfini hakikaten takdir edebilmeleri ve kendilerini büsbütün kaptırabilmeleri için genel kullanıcı tecrübesini geliştirmeye daha fazla odaklanıyor. Temperli camdan üretilen ön sınır, verimli soğutma sağlarken yeni jenerasyon estetik sunar. Her HAF 700 EVO, yerleşik bir LCD asistanı ile birlikte gelir: Iris, gerçek vakitli sistem izlemenin yanı sıra fütüristik bir profil sunar, bu biçimdece kullanıcılar yapılarını sistemlerinin gereksinimlerine nazaran uyarlayabilir ve değiştirebilir.

Değişen düzeylerde aletsiz dizaynın yaygınlaştığı PC DIY çağında doğan HAF 700 EVO, nitekim aletsiz bir kasa olmanın ne demek olduğunu bir daha tanımlayarak başkalarının üzerine çıkıyor. Patent bekleyen birkaç dizaynla yükseltilen HAF 700 EVO, epeyce fonksiyonlu braketlerin, PSU’nun ve hatta GPU’nun tümünün sırf çıplak ellerle büsbütün kurulmasına müsaade vererek, zahmetsiz heyetim ve yükseltilmiş bir kullanıcı tecrübesi sağlar. Dışarıdan, temperli ön cam sınır ve İris LCD merkez modülü, görsel ihtarım ve meraklıların kendilerini tabir etmelerini keşfetme fırsatı sunar. Kullanılan Gen2 ARGB teknolojisi ile her bir LED bağımsız olarak denetim edilebilir ve Iris, sistem istatistiklerini gösterecek biçimde ayarlanabilir yahut şahsi fotoğraflar yahut görüntüler ile büsbütün özelleştirilebilir.