2023 Model MacBook, MacBook Air Olarak Adlandırılmayabilir

Samuag

New member
Yeni gelen bir haber, Apple’ın 2023 yılı için yeni bir 15 inçlik MacBook Air çıkarmaya hazırlandığını öne sürmüştü. Ki bu haber, daha evvel paylaşılan yeni MacBook Air haberleriyle uyumlu görünüyordu. Lakin ünlü analist Ming-Chi Kuo, Apple’ın yeni dizüstü bilgisayarın Air ile birtakım benzerlikler gösterecek bulunmasına karşın, isminin Air olmayacağına inanıyor.

birebir vakitte GSM Arena tarafınca paylaşılan ilgili habere nazaran, Ming-Chi Kuo şirketin 2023 yılının dördüncü çeyreğinde dizüstü bilgisayarı üretmeye başlayacağına ve Air ile tıpkı 30 watt’lık şarj aygıtını kullanacağına inanıyor. Bu durum, aygıtın hakikaten de daha bütçe dostu MacBook serisinin bir kesimi olacağı manasına geliyor olabilir.

Dizüstü bilgisayarın küçük güç kaynağını göz önünde bulunduracak olursak, MacBook Pro olarak adlandırılmayacağına da neredeyse kesin gözüyle bakabiliriz. Ayrıyeten daha evvel paylaşılan kimi haberlerde, aygıtın Pro serisiyle daha uyumlu görünün, elden geçirilmiş bir dizayna sahip olacağı işaret ediliyordu.